Voor en door salarisadministrateurs

Associatie Logo 250De Nederlandse Associatie voor Examinering is al 70 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. Als partner in examinering zet de Associatie haar expertise in voor onderwijsorganisaties, opleidingsinstituten en brancheorganisaties. Deze Examendiensten bestaan uit het aanbieden van toetsdeskundigheid (adviezen, trainingen en workshops), het leveren van examenproducten en het verzorgen van de totale examenlogistiek. De Associatie ontwikkelt daarnaast examens in diverse vakgebieden, waaronder loonadministratie, neemt ze af en verzorgt de correctie.

 

 

logo ZZP Nederland

Door u aan te sluiten bij Stichting ZZP Nederland helpt u zichzelf op drie manieren. Allereerst heeft u toegang tot alle informatie die op de website staat, inclusief het ledengedeelte. Mocht u dan toch nog met vragen blijven zitten dan kunt u de helpdesk bellen voor een direct antwoord.

  • Collectief voordeel

Ten tweede kunt u simpelweg geld besparen, soms tot enkele honderden euro's, omdat u gebruik kunt maken van de collectieve kortingen die worden geboden op o.a. verzekeringen en andere zakelijke producten.

  • Belangenbehartiging

Tenslotte sluit u zich aan bij de grootste belangenvereniging voor zzp'ers. Wij behartigen uw belangen op hoog politiek niveau. Daarbij zijn we een graag geziene gesprekspartner op ministeries en bij "politiek Den Haag"

 

Bekijk hier onze folder

imf logoInternational Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van tal van (veelal certificerende) post-HBO opleidingen, masterclasses en trainingen. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt. Leden van VNSa krijgen korting op het complete aanbod van IMF, kijk voor het aanbod op www.imf-online.com.

nirpa121Sinds enkele jaren hebben wij een samenwerkingsverband met het NIRPA. Elke salarisadministrateur kan zich inschrijven in het NIRPA-register. Om in het register ingeschreven te blijven, moet men PE-punten behalen. Aan alle VNSa-seminars worden door het NIRPA PE-punten toegekend.  

De seminars van de VNSa zijn goedkoop, maar worden door het NIRPA als zeer goed beoordeeld. Voor meer informatie over het  NIRPA vindt u op www.nirpa.nl.

beoordeling workshops