A&A Opleidingen

10% Korting bij deelname aan de update colleges!

De VNSa heeft een samenwerkingsverband met A&A Opleidingen. A&A Opleidingen richt zich op het ontwikkelen en realiseren van Update Colleges voor salarisadministrateurs en in het functiegebied bedrijfs- (financiële) administratie. Deze opleidings- en functiegebieden zijn onder meer gerelateerd aan de examenlijnen bij de Associatie voor Praktijkexamens.

Voor deelname aan deze colleges wordt een deelnamecertificaat afgegeven namens de Associatie voor Praktijkexamens en A&A Opleidingen. Door het volgen van deze colleges worden PE-punten behaald die als voorwaarde gelden om geregistreerd te blijven in respectievelijk het Register voor Salarisadministrateurs van het NIRPA als wel ten behoeve van het RFM (Register voor Financieel Management).

Daarmee biedt A&A Opleidingen een maatschappelijk verantwoord uniek update college dat het gehele traject van het verkrijgen van actuele kennis, gekoppeld aan een officieel certificaat en mogelijke opname in een register omvat. Bovendien is ten behoeve van kwaliteit en inhoud de Associatie voor Praktijkexamens adviserend verbonden bij de update colleges.

Voor de praktische salarisadministrateur is het handboek loonheffingen (waaronder de door de Associatie goedgekeurde versie) in gedrukte vorm
 verkrijgbaar bij A&A Opleidingen!!

Voor meer informatie en voor aanmelding kunt u terecht op de website www.aaopleidingen.nl.