Wij zijn op zoek naar een nieuwe salarisadministrateur!

Word jij ook lid van de familie van AIMS Improve?

Geen zin meer in het te strak gestreken bloesje en te nette schoenen, in een te strak georganiseerd bedrijf met te veel ambitie wat jouw vrijheid beperkt? Bij AIMS Improve hebben we dat over boord geslagen.

We werken als fijne familie met hetzelfde DNA aan en voor onze klanten. We lopen op kantoor gewoon op gympen en slippers (bij mooi weer) en je kan de hond gewoon meenemen als het nodig is.

Plezier hebben in het werk en jezelf zijn, dat is voor ons belangrijk. Dat stralen we ook uit naar onze klanten, zonder dat de kwaliteit in gedrang komt. Leren doen we van elkaar en door te luisteren naar onze klanten. Zo leren we van elkaar. Jong van oud en Oud van jong.

Heb je ervaring op een salaris afdeling, wil je doorgroeien, kan of wil je werken met AFAS en ben je benieuwd wat AIMS Improve voor jou kan betekenen?

Bel of mail ons, dan drinken we snel een bak koffie samen!

Wij zijn op zoek naar meer mensen uit het HR of Payroll vak met of zonder AFAS-ervaring, maar die houden van hun vak en op zoek zijn naar een andere werkomgeving.

AIMS Improve is een dienstverlenend Partner van AFAS Software. Dit betekent dat we altijd samen met gebruikers van onze klanten aan de slag gaan.

Onze medewerkers komen oorspronkelijk uit het vakgebied HR, Payroll & Finance. Zij hebben zich later AFAS machtig gemaakt. Hierdoor zijn zij bekend met de processen binnen uw organisatie en staan zij dicht tegen de gebruiker aan.

Heb je interesse, stuur dan je CV naar giel@aimsimprove.nl of als je vragen hebt mail of bel dan met Cynthia de Wit, cynthia@aimsimprove.nl of 0646232778, of Giel Vercauteren, 0636460344.