De Amerfoortse

Salarisverwerkers koppelen aan onze verzekeringsadministratie

Handig: salarisverwerkers koppelen aan onze verzekeringsadministratie

Werkgevers moeten veel informatie doorgeven aan inkomensverzekeraars. Denk aan medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen. Als werkgevers of salarisverwerkers dit niet doen is er een risico dat medewerkers onverzekerd zijn. De Amersfoortse heeft een oplossing om dit risico volledig weg te nemen. De salariskoppeling.

Onze salariskoppeling biedt werkgevers en salarisverwerkers administratief gemak

Wij bieden bij onze verzuim- en WIA verzekeringen kosteloos onze zogenaamde ‘salariskoppeling’ aan. Wijzigingen van medewerkersgegevens en in- en uitdiensttredingen worden automatisch vanuit verschillende salarispakketten in het administratiesysteem van De Amersfoortse gezet. Ook uw relaties kunnen gekoppeld worden aan onze salariskoppeling. Dit scheelt u als salarisverwerker een hoop tijd.

Gemak en Zekerheid

Via de salariskoppeling haalt De Amersfoortse één keer per maand de gegevens vanuit het salarispakket op en verwerkt dit in hun administratiesysteem. Handmatig invoeren is dus niet meer nodig, de gegevens zijn altijd actueel en de werkgever betaalt altijd de juiste premie.

Als de koppeling is geactiveerd dan garandeert De Amersfoortse dat alle medewerkers altijd verzekerd zijn. Er is voor de werkgever en voor de salarisadministrateur geen risico meer dat zij werknemers vergeten op te geven voor de verzekering.

Minder kans op fouten
Dat is handig bij ziekmeldingen. Staan de gegevens goed in het salarispakket? Dan staan ze ook goed in het administratiesysteem van De Amersfoortse. Het salaris hoeft dus niet eerst aangepast te worden om tot de juiste uitkering te komen of achteraf gecorrigeerd te worden. De kans op fouten wordt hierdoor aanzienlijk verkleind.

Bent u geïnteresseerd?
U kunt voor uw relaties die met hun inkomensverzekering verzekerd zijn bij De Amersfoortse ook een salariskoppeling regelen, bespreek dit met hen. Meer informatie hierover en over de salariskoppeling kunt u vinden op onze website: www.amersfoortse.nl/salariskoppeling.

Wij werken al met veel salarisverwerkers samen.

Wilt u ook het gemak voor uw relatie dan kunt u ook met ons samenwerken. Benieuwd met welke salarisverwerkers wij al werken? Kijk dan hier. Koppelen wij nu nog niet met het pakket dat u gebruikt of heeft u een tip of feedback voor ons laat het weten.

Heeft u behoefte aan meer informatie of uitleg over onze salariskoppeling? Stuur dan een email naar relatiebeheer@amersfoortse.nl of bel met de afdeling Relatiebeheer op (033) 464 2865 (Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17:30). Wij helpen u graag.