Voor en door salarisadministrateurs

nirpa121Voor alle workshops geldt:
Aanmelden kan via de website of via een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij aanmelding via email graag vermelden welke workshop het betreft

   • Per workshop ontvangt u 49 NIRPA PE-punten, behalve voor de workshop Actualiteitendag in december (33 PE-punten)
   • De tijden van alle workshops zijn: aanvangstijd 13.30 uur. Zaal open om 13.00 uur. Eindtijd 17.00 uur.
   • Ongeveer 3 weken van te voren ontvangt u de definitieve bevestiging. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met het secretariaat
   • Maximaal 25 personen per workshop

rba

   • Workshops worden interactief gegeven. Vragen aan de sprekers kunnen vooraf gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
   • Eén workshop is in het lidmaatschap begrepen (geldt niet voor donateurs). Een volgend workshop kost € 150. Voor niet-leden bedraagt een workshop € 200.
   • Per workshop kunt u PE-punten van het RB (Register belastingadviseurs) ontvangen. Bij opgave van uw deelname aan een workshop, verzoeken wij u ook uw lidmaatschapsnummer van het RB door te geven.

 

sociale zekerheid actualiteitendag

 
Aristo Epe:                                            11 april 2017
Aristo Eindhoven:                                1 november 2017
De diverse Actualiteiten op het gebied van sociale zekerheid worden in deze workshop behandeld. Op 11 april wordt deze bijeenkomst door Marjol Nikkels gepresenteerd. Op 1 november 2017 wordt de workshop gegeven door haar collega, de heer Ruud de Leede.

 

VNSa Logo

 

 

Aristo Utrecht:                                9 mei 2017
Aristo Eindhoven                            26 September 2017
Cao’s zijn niet altijd makkelijk te volgen. Wanneer wordt een cao algemeen verbindend verklaard? Moet iedereen uit een branche de cao volgen? Dit zijn zomaar een aantal vragen over dit onderwerp. Ook hebben veel leden vragen over de loonaangifte. In deze workshop worden al deze kwesties behandeld door Jos van Weert van 2Xplain.

VNSa Logo

 

 

Aristo Eindhoven:                                          13 juni 2017
Utrecht
:                                                            14 november 2017
Over de Wet Werk en Zekerheid, de DBA, etc. zijn nog heel wat vragen. In deze workshop zal Marie Jose Spieringhs, arbeidsrechtadvocate, ons op de hoogte brengen van alle actualiteiten in het arbeidsrecht.

 pensioen1

Aristo Utrecht:                                 10 oktober 2017
De pensioenwereld staat niet stil. Neem bijvoorbeeld de afkoop van pensioen in eigen beheer voor de DGA. Ook andere onderwerpen over pensioenen worden in deze workshop besproken.
Deze workshop wordt gegeven door de heer Ronald Greefhorst van Synerga.

actualiteitendag1

 

Aristo Utrecht:                                     7 december 2017
Groen Uitzendbureau Epe:                 12 december 2017
Aristo Amsterdam:                            14 december 2017
Aristo Eindhoven:                              19 december 2017
Onze jaarlijkse Actualiteitendag wordt elk jaar zo goed bezocht, zodat deze vier keer gegeven wordt. In dit seminar komen de plannen van Prinsjesdag 2017 aan de orde en de wijzigingen voor het jaar 2018, voornamelijk op belastinggebied. Het is daarom voor ons niet mogelijk de onderwerpen van te voren aan te geven. Het seminar wordt gegeven door Ton Mertens op 7 en 14 december 2017. Op 12 en 19 december 2017 wordt dit workshop gegeven door Joris Weijers.