Voor en door salarisadministrateurs

 

nirpa121

Voorwaarden VNSa-workshops 2019

 

 • Aanmelden voor een workshop kan tot één week voorafgaand aan de bijeenkomst.
 • De presentatie zal 1 dag voorafgaand aan de workshop digitaal aan de deelnemers worden verstuurd.
 • Er zullen geen handouts (papieren versie) worden uitgereikt tijdens de workshop. Wanneer een spreker toch liever met een papieren presentatie werkt, dan wordt dit in de definitieve bevestiging medegedeeld.
 • Leden die zich al eerder voor een workshop hebben aangemeld of donateurs van de VNSa zijn, betalen voor een workshop € 155. Voor niet-leden bedragen de kosten € 205.
 • Leden, die een zilveren of gouden abonnement hebben, betalen voor een extra workshop € 105 respectievelijk € 80.
 • De (eventuele) factuur wordt 3 weken voor de workshop verstuurd. Als de factuur niet voor aanvang van de bijeenkomst is betaald, kan er niet worden deelgenomen aan de workshop.
 • Kosteloos annuleren kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de workshop.
 • Bij het niet verschijnen bij een workshop, wordt de workshop als genoten beschouwd.
 • Wanneer men niet verschijnt bij een betaalde workshop, wordt er geen stornering van de betalingen gedaan.
 • Daar het lidmaatschap persoonlijk is, is het niet mogelijk zich te laten vervangen door een ander persoon.
 • Wanneer er een collectiviteit is afgesloten, kan een werkgever een andere collega als vervanger sturen naar de workshop. Dit dient één week voorafgaand aan de bijeenkomst worden gemeld aan het secretariaat.
 • Bij aanvang van de workshop dient iedereen de deelnemerslijst te tekenen. Wanneer dit niet wordt gedaan, wordt er geen certificaat van het NIRPA verstrekt en worden de kosten voor het niet verschijnen in rekening gebracht.
 • Certificaten voor het NIRPA worden na afloop van de workshop digitaal verstrekt.
 • Bij elke workshop is een bestuurslid aanwezig. Mocht iets niet in orde zijn (zoals airconditioning, lichtinval, etc.) , dan kan het bestuurslid hierover worden aangesproken. Ook voor overige vragen kan men bij deze terecht.

De workshops worden van 13.30 tot 17.00 uur gegeven.  Dit geldt niet voor de workshop Excel; deze wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur.
Zaal is een halfuur voor aanvang open.

 

 


 

personal branding

10 oktober 2019 in Dominicanenklooster in Zwolle
Deze workshop is niet alleen voor ondernemers, maar ook voor de salarisadministrateurs in loondienst onder ons. Social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Hoe kan je op social media beter gevonden worden, wat moet je wel en wat moet je niet op social media zetten? En hoe kan je social media beter gebruiken? Hoe communiceer je met een leidinggevende en zorg je ervoor dat er ook naar je geluisterd wordt.

Al deze vragen worden beantwoord in deze workshop, welke verzorgd wordt door Martijn Holtes van Mountain Peaks.

Het is  handig om een laptop of tablet mee te nemen naar deze workshop.

werkkostenregeling

24 september 2019 in Aristo Amsterdam

Deze workshop is georganiseerd omdat in eerdere evaluaties kenbaar is gemaakt, dat er behoefte bestaat aan verdieping over dit onderwerp.
Misschien niet geheel onbelangrijk is dat er een aantal wijzigingen op het gebied van de WKR op 1 januari 2020 gaan komen. Wilt u een opfriscursus c.q. helemaal up-to-date zijn over deze regeling, dan is deze workshop een must.

De workshop wordt verzorgd door Janita Klomp van 2Xplain.

Mocht u zelf vragen hebben over de werkkostenregeling, dan kunt u uw vraag natuurlijk (zoals bij al onze workshops) van te voren kenbaar maken bij ons secretariaat.

Ontslag


Aristo Amsterdam:
8 oktober 2019 (vol)
Aristo Eindhoven: 6 november 2019 (extra workshop)

*let op! de workshop van 8 oktober is vol! Voor 6 november zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Elk jaar staat er een workshop arbeidsrecht op de agenda. In 2020 gaat de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) in. Hierdoor verandert er nogal wat in het arbeidsrecht. Het ontslagrecht gaat veranderen, want de regering wil meer naar vaste contracten. De berekening van de transitievergoeding gaat ook veranderen. Welke transitievergoeding moet u nu aan de werknemer geven? Daarnaast komen ook de nodige veranderingen in de arbeidsovereenkomsten in deze workshop ter sprake komen. Deze workshop wordt gepresenteerd door Marie-José Spieringhs van Schakenraad Advocaten.

excel

 

Dominicanenklooster Zwolle: 27 Augustus 2019
Dominicanenklooster Zwolle: 17 september 2019

*let op! deze workshop is vol! U kunt zich nog wel inschrijven maar u wordt dan op een wachtlijst geplaatst.

Bij deze workshop worden de deelnemers aan het werk gezet!

Jan Bolhuis van ExcelXL laat u een aantal aspecten van Excel zien en oefenen, die u de volgende dag gelijk in de praktijk kunt toepassen en waarmee u direct voordeel en tijdwinst behaalt. Ook mag u voorafgaand aan de cursus een eigen case inbrengen, die dan mogelijk besproken kan worden. Dit moet wel minimaal 6 weken van te voren, zodat de spreker zich erop kan voorbereiden en eventueel contact met u kan opnemen. De casus en/of vraagstukken kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van de deelnemer wordt verwacht dat hij/zij enige basiskennis van Excel heeft en er regelmatig mee werkt. Voor deze workshop is het een voorwaarde, dat u zelf een laptop meeneemt (extra laptops zijn niet beschikbaar).

Daar het oefenen veel tijd met zich meebrengt, zal deze workshop een hele dag in beslag nemen. Daarom wordt er tussen de middag een lunch geserveerd, waarvoor wij € 10 extra rekenen (ook wanneer u de lunch niet wilt gebruiken).

actualiteitendag1

 

Let op! de workshop van 3 december is vol. Voor alle overige dagen zijn nog enkele plaatsten beschikbaar

Aristo Utrecht:                         3 december 2019
Dominicanenklooster:               4 december 2019
Aristo Amsterdam:                 10 december 2019
Aristo Eindhoven:                   12 december 2019

Deze wordt als vanouds elk jaar georganiseerd en is onze drukstbezochte workshop. Ton Mertens en Joris Weijers vertellen ons alle belangrijke nieuwe wijzigingen in salariswereld voor het jaar 2020. Deze workshop wordt op vier verschillende data en plaatsen gehouden en er kunnen maximaal 50 personen per bijeenkomst deelnemen. Door de grootte van het aantal deelnemers, wordt in tegenstelling tot de overige workshops 33 PE-punten door het NIRPA toegekend. Wij kunnen geen extra bijeenkomsten over dit onderwerp organiseren, omdat deze workshop aan het einde van het jaar wordt gehouden.

IMG 2379